Voorstellingen

Little boxes

Theater

Productie: Toneellabo Arlecchino
Tekst en regie: Felix de Koninck en Bart Van Nieuwenhove – eigen creatie
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans

Of liever, Little Boxes wil een komedie wil zijn in de vorm van een drama. Geen vrijblijvende komedie; het gaat ergens over: ‘hoe ver gaan mensen voor geld, voor status, om aan een zekere middelmatigheid te ontsnappen?’ Uiteraard worden de zaken daarbij op de spits gedreven. Maar tussen de lach en de onvermijdelijke ‘what the fuck’ waarmee we mensen willen opzadelen, willen we ze ook wel doen nadenken over de rol van geld in ons leven en hoe vaak het daar eigenlijk wel over gaat.

“Als ge de kat bij de melk zet, dan wordt er gedronken. Eender welke kat. Alle katten hier aanwezig zouden drinken. ‘t Is de grootte van ’t bakske met melk dat bepaalt hoeveel er gedronken wordt. Want zij maar zeker: ge drinkt het met graagte helemaal leeg…”

Met: Stef De Koninck, Daniëlle Delcart, Hilde Fleerackers, Raf Heylen, Kitty Janssen, Elien Kevelaerts, Anouk Lambrechts, Femke Marien, Lieve Mortelmans, Willemie Quaeyhaegens, Hannah Sermon, Rob Van den Bogaert, Charly Van den Borre, Hanne Van de Velde, Fee Van Nieuwenhove, Roos Van Nieuwenhove, Céleste Verbueken, Brent Verhelst, Emma Vingerhoets, Vincent Vingerhoets

Data

12, 18, 19, 21, 25, 26, 31 maart 2022 om 20u
1, 2 april 2022 om 20u

Zaal

Spaanse Poort

Tickets

Prijs: € 12 (korting studenten, 60+ en groepen)
Reservatie: klik hier