Voorstellingen

Het kouwe kind – AFGELAST!

Theater

Helaas moeten we meedelen dat een van onze actrices woensdag tijdens de generale voorstelling een ernstige knieblessure heeft opgelopen. Deze verwonding maakt het medisch gezien onverantwoord om de voorstellingenreeks door te laten gaan. Met veel pijn in het hart –en in haar knie- hebben wij als kring beslist om deze productie uit te stellen naar volgend jaar.

Productie: Theater Lier
Van: Marius von Mayenburg
Bewerking: Luk Perceval
Regie: Ronald Vermeulen
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans

Lena wil ontsnappen aan de verstikkende invloed van Moeke en Vake die haar voor de ‘gezelligheid’ komen opzoeken in de grote stad. Dat is het begin van een knotsgek verhaal waarin de lotgevallen van een niet-alledaagse familie elkaar in een rotvaart opvolgen. Het zijn geen armoezaaiers maar wel mensen die rijkelijk worstelen met liefde en aandacht.

Als dan toevallige ontmoetingen elkaar kruisen eindigt het verhaal in een soort meedogenloze grap. Ook voor Nina, de baby die niet wil groeien.

Kom kijken naar deze stoute komedie. Misschien leer je nog iets over je eigen verborgen driften, over liefde, geboorte en dood. En als je dan zin hebt kan en mag je lachen met de doodsmak van een ander.

Met: Ann-Sofie Janssens, Axelle Fleurbay, Cato Van Gerwen, Dirk Mortelmans, Marleen Jacobs, Nick Celis, Stef Steylaerts, Tuur Ceulemans

Data

AFGELAST

Zaal

Spaanse Poort

Tickets

Prijs: € 12
60+, studenten, UITPAS met verhoogde tegemoetkoming en groepen vanaf 10 personen: € 11
Reservatie: www.teaterlier.be