Voorstellingen

De Muizenval

Theater

Productie: Den Bril
Van: Agatha Christie
Regie: Jeannine Hens
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans
Decorontwerp: Pier Van den Bossche

Door een sneeuwstorm is het afgelegen pension Monkswell Manor afgesloten van de buitenwereld. De uitbaters en de vijf gasten zitten geblokkeerd. De radio meldt een moord op een vrouw uit de buurt. Politie-inspecteur Trotter kan met ski’s toch nog het pension bereiken. Hij is er zeker van dat de moordenaar zich in het pension ophoudt en nog moordplannen heeft.

De spanning loopt nog verder op als er een tweede slachtoffer valt. Iedereen is verdacht en de spanning tussen de aanwezigen stijgt, maar door het noodweer kan niemand het pension verlaten, ook de moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar wie de moord heeft gepleegd blijft een raadsel.

“De muizenval” is een échte Agatha Christie, een Whodunit van de bovenste plank en bovendien het langst opgevoerde toneelstuk ter wereld, (première in 1953). En denk er aan, beste toeschouwer:

BEWAAR HET GEHEIM VAN DE MUIZENVAL!

Met: Rita Beullens, An Cool, Helga Vercamer, Jos De Haes, Bernard Soenens, Paul Wuyten, Jan Lyssens, Roland De Lathouwer

Data

ALLE VOORSTELLINGEN ZIJN UITVERKOCHT!
13, 14, 21, 22 december 2018 om 20u
16 december 2018 om 15u
OPGELET!
Voor de voorstellingen van 13, 14 en 16 december: vertrek op tijd indien u met de auto komt. Vanwege de Kerstmarkt in Lier kan het moeilijk zijn om parkeerplaats te vinden.

Zaal

Marollen

Tickets

Prijs: € 12
Reservatie: 0488/24.10.73 of secretariaat@denbril.be