Voorstellingen

De Kevins

Theater

De Kevins is een professioneel improvisatietheatergezelschap dat uniek is in Vlaanderen aangezien het enkel bestaat uit Kevins. Samen brengen zij elke keer opnieuw een wervelende show met als doel het publiek met lachkrampen en een krop in de keel naar huis te sturen. De veelzijdige acteurs leveren telkens weer een unieke en entertainende show af, die vertrekt vanuit suggesties van het publiek of van wat er op dat moment aanwezig is.
Een toeschouwer omschreef het ooit als : “Waanzin! Je stapt in een rollercoaster van humor en verwondering … en dan mag je nog eens met onderbroeken smijten ook!”

Niet enkel in het theater werd het talent van De Kevins opgemerkt. Ook in het medialandschap zijn De Kevins veelgevraagd. Zo werkten ze achter en voor de schermen als scenarist, moppenschrijver, acteur of actrice van onder andere: Wat als?, De Buurtpolitie, Beste Kijkers, Hoe zal ik het zeggen?, Twee tot de Zesde Macht, Van Algemeen Nut, Thuis, Mag ik u kussen, Tegen de Sterren op, ….

Nog niet overtuigd?

Net zoals de Rode Duivels hebben De Kevins nog nooit de Wereldbeker voetbal gewonnen maar wel wonnen ze tot twee keer toe de ‘Rode Hond’ tijdens het Nederlands Theatersport Toernooi (2017, 2018) en werden ze halve finalist in datzelfde tornooi. Verder wonnen ze als enige gezelschap tot twee keer toe het Humoristisch theaterfestival in Wulpen (2016, 2019) en Theater in het Groen in Herent (2018).
Ook kunnen de Kevins met trots zeggen dat zij twee Vlaamse Improcupkampioenen in hun rangen tellen (2016, 2017) en dat drie Kevins in 2017 het Leids Cabaret Festival wonnen als De Hygiëna’s.

En dát kunnen de Rode Duivels dan weer niet zeggen natuurlijk!

Verder zijn De Kevins ook internationaal regelmatig op de planken te vinden. Barcelona, Amsterdam, Sint-Petersburg,… (Note Webmaster: Jongens, moesten wij ons daar niet nog verontschuldigen?)

Kortom: redenen genoeg om te komen kijken naar De Kevins!

Data

2 oktober 2021 om 20u15
27 november 2021 om 20u15

Zaal

Marollen

Tickets

Prijs: € 10

Reservatie: info@dekevins.be