Voorstellingen

Betreft Jezus

Theater

Productie: Jos De Haes – VZW Den Bril
Van: Wannes Van de Velde
Regie: Roland De Lathouwer
Muzikale leiding: Jan Cool
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans
Decorontwerp: Pier Van den Bossche
Kostuums: Martine Bierebeeck

Met 17 acteurs, 6 muzikantenen een tiental zangers brengen we het Liers publiek een mooi kerstcadeau. “BETREFT JEZUS“ is hartverwarmend, grappig en brengt je gegarandeerd in de kerstsfeer.

Wannes Van de Velde schreef naast vele mooie liedjes ook enkele toneelstukken en stukken voor de Antwerpse Poesje (traditionele Antwerpse Poppenkast). Met “BETREFT JEZUS“, vertelt hij op een heel eigen wijze het levensverhaal van Christus. Het is geen zeemzoet verhaaltje vol stichtende wijsheden, maar een moderne vertelling vol verwijzingen naar situaties van vandaag. De Neus en de Kop, twee figuren uit de Poesje, nemen ons mee naar het Palestina van meer dan 20 eeuwen geleden. Maar de overeenkomsten met onze hedendaagse wereld zijn treffend.

Speciaal voor dit stuk schreef Wannes enkele heel mooie liedjes. Die worden tijdens de voorstelling ook live gebracht. Jan Verbist maakte er een heel vlotte toneelbewerking van en die brengen we ook als eerbetoon aan de man die de voorbije 50 jaar heel veel betekend heeft voor de Lierse toneelwereld en die Den Bril mee vorm gaf.

Data

ALLE VOORSTELLINGEN ZIJN VOLLEDIG UITVERKOCHT!
13, 14, 17, 19, 20 en 21 december 2019 om 20u
21 december 2019 om 16u

15 en 22 december 2019 om 15u

Zaal

Spaanse Poort

Tickets

Prijs: € 12
Reservatie: 0483/70.27.34 of secretariaat@denbril.be