Voorstellingen

Stuk – Botsen met de werkelijkheid

Theater

Productie: Artiesteningang
Van: Bernard Soenens
Regie: Bernard Soenens
Lichtontwerp: Dirk Ceulemans

Na King@Lear is ARTIESTENINGANG aan zijn tweede productie toe. ARTIESTENINGANG is een Liers initiatief waarbij toneelliefhebbers overdag repeteren. Met ondersteuning van Liers Ontmoetingscentrum Den Bril werken Jeannine Hens, Stan Meys, Ann Stuckens, Lut Engels, Rita Beullens en Roland De Lathouwer aan een nieuwe theatertekst in een regie van Bernard Soenens.

BOTSEN NIET DE WERKELIJKHEID

Een groepje vrienden besluit om samen een toneelstuk op de planken te brengen. Ze hopen hiermee hun onderlinge vriendschapsbanden aan te halen. Ze dromen ook van een reeks succesvolle voorstellingen, waar nog lang over gesproken zal worden. Er wordt een externe regisseur aangetrokken. Maar al snel ontstaan er conflicten binnen de groep en met de regisseur. De kleinmenselijke trekjes vertroebelen het vertrouwen. Speelt iedereen het spel wel eerlijk?

Stuk stelt waarheid tegenover illusies. Moet een mens altijd op zoek gaan naar de waarheid of heeft hij wel eens nood aan een illusie om te overleven, om zich goed te voelen. Waar word je beter van? Wat is er heilzaam? Een illusie biedt je hoop, motiveert je. Maar wat als de waarheid je achterhaalt en je tegen de werkelijkheid botst? Word je als theaterliefhebber niet so wie so met illusies geconfronteerd?

Data

14, 16, 19 december 2017 om 20u30
17 december 2017 om 15u

Zaal

Marollen

Tickets

Prijs: € 10
Reservatie: 0488/24.10.73 of artiesteningang@outlook.be