Dirk Nyssen 21.9.1958 – 16.5.2008

Moeilijk, zeer moeilijk, vaak nog verweesd; in woorden onze gevoelens beschrijven, blijft nog steeds een quasi onmogelijke opdracht. Den Bril zal nooit meer hetzelfde zijn, op vrijdag 16 mei 2008 verloren we immers ons bestuurslid en vriend Dirk Nyssen.

Met een ongebreideld enthousiasme en niet te stoppen werkkracht was Dirk letterlijk en figuurlijk de voorbije jaren ‘de motor’ van Den Bril. Zijn verwezenlijkingen voor Den Bril zijn ontelbaar, hij stond mee aan de wieg van de verdere uitbouw van ons ontmoetingscentrum en lanceerde zo ondermeer de ‘Filmstones’ en de ‘Brilsessions’. Met Dirk verliezen we een ongelooflijk gewaardeerd medewerker en fantastische vriend.

Ook bij het realiseren van de programmatie voor het huidige seizoen, kwam eens te meer boven dat Dirk alomtegenwoordig was en bijzonder veel werk voor zijn rekening nam.

Uit een ongelooflijk respect voor jouw realisaties hebben we een dure eed gezworen, we zullen je erfenis met volle overtuiging trachten verder te zetten, maar Dirk, weet dat het moeilijk is om in jouw voetsporen te treden.

Dirk, we missen u, nog het meest als vriend.